whatsapp

Antalya Havalimanı Rent A Car

Antalya yaz mevsiminde normal nüfusunun iki üç katını ağırlayan bir turizm kentimizdir. Yolcular bu şehre kendi araçlarıyla gelse de çoğunlukla hava yolunu tercih etmektedir. Yıllardır bu şehirde hizmet veren firmamız Antalya havalimanı rent a car hizmetinde yanınızda yer almaktadır. https://www.antalya-rentacar.com/ adresinden bize ulaşabilir ve havalimanında aracınızın sizi karşılamasını sağlayabilirsiniz.

 

Antalya ülkemizin deniz turizminin önemli bir yükünü karşılayan ve döviz girdisiyle ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan illerin başında gelir. Denizinin güzelliğinin yanı sıra doğal ve tarihi yerleriyle de ön plana çıkmaktadır. Gündüzleri buralarda vaktinizi harcarken akşamları ise birbirinden eğlenceli etkinlik ve eğlence mekanlarıyla kendinizi mutlu edebilirsiniz.  ‘Damak tadım benim için önemlidir her şeyi yiyemem’ diyenler içinde Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bu kentin sokaklarında bulabilirsiniz.

Dolu dolu bir tatil

Tatiliniz için Antalya’yı tercih ettiyseniz bu kent size dolu dolu bir tatil fırsatı sunacaktır. Tatil sürecinizde otelinizde çakılı kalmayı düşünmüyor ve gezip dolaşmayı istiyorsanız size bir araç gerekebilir. Antalya havalimanı rent a car hususunda firmamız yıllardır hizmet sunmaktadır. https://www.antalya-rentacar.com/ adresinden bize ulaşabilirsiniz. Böylelikle sizlerin uçağınızın ineceği saatte aracınızda orada olacaktır.

Havalimanında alım ve teslim

Firmamız araç filosunu her yıl artırırken bunu kalite ve güvenirlik ölçüsü içerisinde yapmaktadır. Özel olarak anlaştığımız araç bakım istasyonlarıyla araçlarımızın muayenelerini yaptırıyoruz. Sizler aracınızı aldığınızda, konforun yanında güvenliğinde tadına varacaksınız. Firmamız devletin sunduğu yasal prosedürler kapsamında sizlerle sözleşmesini yapmaktadır. Antalya havalimanı rent a car hizmeti aldığınızda aracınız havalimanına geldiğinde sözleşme de yanımızda olacaktır. Araçlarımızı tatil boyunca uygun fiyata, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tatiliniz bittiğinde yine araçlarımızı havalimanında sizden geri alacağız. Araçlarımızı görmek ve bizimle iletişime geçmek için ise https://www.antalya-rentacar.com/ adresini kullanabilirsiniz.